Harmonie St. Willibrord

Hartelijk welkom bij Harmonie St. Willibrord; een muzikaal gezelschap uit Lievelde en omgeving onder leiding van Robin Loff. Bij ons spelen jong en oud samen een mix van lichte moderne muziek en klassieke stukken. We zijn trots om uit te komen in de 1ste divisie van het KNMO.

Laatste nieuws

Onze orkesten en dirigent

A-orkest

Het A-orkest van Harmonie St. Willibrord telt ongeveer 50 leden en omvat zowel jeugdige als oudere leden. Onder leiding van dirigent Willem Loff uit Losser, van 1985 tot 2016, heeft het orkest een opmerkelijke groei doorgemaakt.

B-orkest

Het B-orkest van Harmonie St. Willibrord is een volwaardig orkest waar naast jeugdleden ook leden uit het A-orkest meespelen. Na ongeveer een jaar instrumentaal onderwijs kunnen musici toetreden tot dit orkest. Dit orkest vormt de schakel tussen beginnend musiceren en het A­-orkest.

Bloazepeters

De Bloazepeters zijn een onderdeel van Harmonie St. Willibrord, bestaande uit ongeveer 20 personen. Ze spelen een breed repertoire, variërend van Egerländer tot Nederlandstalige hits en van popmuziek tot carnavalsmuziek.

Dirigent

Robin Loff is een ervaren dirigent en muzikant en sinds december 2016 leidt hij Harmonie St. Willibrord. Zijn rijke muzikale achtergrond omvat optredens als basklarinettist bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine en zijn specialisatie in Egerländer blaasmuziek.

In 2024 pakken wij groots uit!

Het jaar 2024 betekent een mijlpaal voor Harmonie Sint Willibrord uit Lievelde, want ons orkest viert zijn 90-jarig bestaan. Dit jubileum is niet alleen voor de muzikanten; het belooft een jaar vol plezier te worden met tal van activiteiten voor iedereen.

Friends & Harmonie

Erve Kots

16 maart 2024

Op zaterdag 16 maart om 20.00 uur vindt het jubileumconcert plaats bij Erve Kots te Lievelde in samenwerking met Popkoor Friends.

Hap & trap

Clubhuus

27 april 2024

Koningsdag

Op Koningsdag organiseert de jubilerende harmonie St. Willibrord een fietstocht met hapjes onderweg, die wordt afgesloten met een borrel.

Opgeven Hap & Trap

Zomer­concert

Loco

30 juni 2024

Dat wordt hopelijk heerlijk genieten van de zon en de muzikale klanken. Op zondag 30 juni geeft de Harmonie een zomerconcert op het terras van Loco te Lievelde.

Bökkers in Harmonie

Koningshuus

29 november 2024

Als kers op de taart van het jubileumjaar organiseert Harmonie St. Willibrord op vrijdag 29 november een concert met de band Bökkers in het Koningshuus te Lievelde.

www.bokkersinharmonie.nl